Dublin

Historisk drama om Dublin

Fra den internationale bestsellerforfatter til London og Sarum kommer nu en storslået episk roman om kærlighed, krig og politiske intriger i Irland gennem flere århundreder.

Den engelske succesforfatter Edward Rutherfurd har begejstret danske læsere og anmeldere med hans tempofyldte historiske romaner om New York, London og Paris, hvor han sammenfletter byernes fantastiske historie med almindelige menneskers liv.

I Dublin tager Rutherfurd læseren med på en fascinerende rejse gennem flere århundreder af Irlands historie og grundlæggelsen af den irske hovedstad, fortalt gennem de personer, der var tæt på de vigtige historiske begivenheder, mens de fandt sted.

Fra livet i det før-kristne Irland og de danske og norske vikingers bosættelser til vanhelligelsen af de irsk-katolske kirker og helligdomme under Henrik den 8.

 

Forfatteren

Edward Rutherfurd (født i 1948) er den historielærer, du ville ønske, du havde haft. Han har vundet international anerkendelse for sine spændende historiske romaner Sarum, London og New York, hvor han fortæller levende og engageret om vigtige historiske begivenheder.

Roman. 774 sider.
På dansk ved Birgitte Brix
P
ris: 349,95 kr. (vejl.)

Køb