Den ultimative Rolex-guide

I Den ultimative Rolex-guide får du et detaljeret indblik i en spændende verden af Rolex-sportsmodeller. Mads Urup Gjødesen deler ud af tyve års erfaring som samler, investor og forhandler, og han gennemgår først Rolex-urenes fascinerende historie og udvikling fra almindelige tool watches – uundværlige arbejdsredskaber for professionelle dykkere og andre hårdtarbejdende mænd med krævende job – til urenes nuværende status som ultimative accessories for den bevidste mand, hvorefter alle modeller fra perioden gennemgås ned til mindste detalje.

Du får indblik i markedstendenser og alle kendte variationer på de forskellige modeller, og du lærer at undgå faldgruberne, så du altid er sikker på at kunne kende et ægte Rolex-ur i original stand fra kopier og restaurerede ure. Den gode investering gemmer sig i detaljerne, og med Den ultimative Rolex-guide er du klædt på til at foretage den ultimative investering.

Med sine imponerende billeder af historiske og moderne ure er bogen også perfekt til sofabordet, og den er i høj grad med til at sætte interessante samtaler i gang, ligesom den er den perfekte gave til manden, der har alt, men som altid er på udkig efter ny viden og nye investeringsmuligheder.